Les Corts

És la sala privada del restaurant, i disposa d’una capacitat màxima per a 12 persones. Tematitzada completament amb records d’apassionats del Barça, la presideix una barana de fusta, original del camp de Les Corts, contextualitzada amb una fotografia icònica de la llotja presidencial, amb el president del Barça Rafael Sunyol i l’aleshores president de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys. Les parets són plenes de samarretes, trofeus i fotografies originals que, sense la menor voluntat museística , fan que els qui estimen el futbol i molt especialment el Barça trobin un petit racó de felicitat.

Serveixi per el record que el primer àpat que s’hi va servir, fou en honor de Pep Guardiola i Johan Cruyff.

Donat que és una sala molt sol·licitada, tot just recordar-vos de reservar amb prou temps. Ho podeu fer a partir de un mínim de 6 persones. Tanmateix, i tot i que no té cap cost extra, no es reserva pels sopars de duro.

Menjador Interior

Un espai acollidor, dissenyat, com tot el restaurant,  per l’arquitecte Josep M. Botey, amb sofàs semi-circulars de gran comoditat i taules rodones de marbre,  prou separades per preservar l’intimitat de la conversa. Plafons murals de roba a les parets per esmorteir els sorolls i projectors d’imatges que ens permeten canviar la decoració  de l’espai cada dia, aconsegueixen un menjador elegant al servei del vostre benestar.

La Sala Gran

Espai destinat gairebé sempre a les taules de dues persones. La seva disposició permet la intimitat de la conversa, ideal pels àpats de negocis.

L’espai es reconverteix amb gran facilitat en un àmbit pels grups, d’amics o d’empreses, que desitgen un espai separat per una celebració més privada. Capacitat màxima de 44 persones.

També és de gran utilitat per a les reserves en exclusiva del restaurant, doncs fa les funcions de recepció  per poder fer l’aperitiu de benvinguda.

El Racó del Senyor Vinyes

Aquest magnífic racó s’ha convertit en una de les taules més sol·licitades del restaurant. Amb la comoditat d’un elegant i original sofà que protegeix l’entrada del local, ofereix una certa privacitat tot i trobar-se plenament integrat al menjador.

Tour virtual